Šatori koje navodimo u našoj ponudi predstavljaju brz, održiv i jednostavan način kojim se može riješiti privremeno skladištenje robe. Na temelju različitih širina raspona, u ponudi imamo više načina oblika izrade nosećih lukova koji mogu biti od jedne cijevi većeg promjera ili od dvije cijevi manjeg promjera u obliku rešetke, a šator se može ojačati dodavanjem više lukova kao poseban zahtjev kupca zbog jačanja same strukture šatora.

Po želji kupca nudimo također pojačane šatore s više lukova i upletenih greda. Naši šatori imaju vrhunski testiranu visinu s obzirom na izdržljivost, nemaju dodatne stupce u unutarnjem dijelu što omogućava maksimalnu korisnu površinu za slaganje tereta ili parkiranje vozila u šator. Naši šatori su Vaš najbolji izbor za komercijalna, industrijska skladišta tereta ili opreme, također pouzdana garaža za vozila i kamione tj, njihov pouzdani parking i dugoročnu zaštitu od vanjskih utjecaja. Šatori su također dobri za skladištenje sijena i još mnogo toga vezano za poljoprivredne proizvode i mehanizaciju, te održavanje opreme na suhom. Kupnjom određene kategorije šatora dobivate pouzdano i trajno kvalitetno ulaganje i riješenje.

Nudimo maksimalnu korisnu površinu unutrašnjosti šator jer nema stupaca dodatnih u unutrašnjosti i s bočnih strana.Koristi se PVC platno visoke kvalitete i čvrstoće, otporno na UV zrake i požar. Ako usporedimo ove šatore sa građevinskom zgradom prednost je jednostavna montaža, demontaža i premještanje šatora na drugu lokaciju. Treba uzeti u obzir znatno niži trošak u odnosu na izgradnju građevinskog objekta. Naši šatori pružaju izuzetnu visinu i prostranost za potrebe skladištenja. Zbog svoje praktičnosti nude maksimalan prostor uz minimalnu cijenu. Šatori se mogu koristiti u različite namjene od najobičnije zaštite od vremenskih utjecaja, preko skladištenja robe i dobara, pa do različitih proslava.